Sunday, May 8, 2011

Slut på semester

Efter en veckas semester är det dags att ta itu med skrivandet igen. New York var toppen, det behöver jag kanske inte säga så mycket mera om. God mat, gamla vänner och kvalitetstid med mannen i en stad som är svår att inte älska.

Vi kom hem lagom till helgen, vilken har ockuperats totalt av åttaåringen. På lördagen var det KM i gymnastikklubben, vilket innebar första tävlingen någonsin för minstingen. Klubben hade lyckats med konststycket att utse pris i fem olika kategorier när det bara var sex lag som tävlade. Tyvärr blev det just vår åttaårings lag som blev utan pris, trots att de gjorde en fin insats. Det krävdes lite pock och lock på hemvägen för att tårarna skulle sluta trilla nedför kinderna på förloraren.

På söndagen var det dags för kalaset då åttaåringen tillsammans med en kompis skulle fira att de blivit just åtta. Kalaset tilldrog sig på Lekhuset i Bromma och hela klassen var bjuden. Som tur var för föräldrarna kom bara två tredjedelar av klassen, vilket underlättade logistiken. Det blev en helt lagom trupp som stimmade i lekhuset och intog glass i pausen.

Efter Svenska Dagbladets artikelserie om påkostade kalas kanske vi ska skämmas som betalade oss fria från allt arbete ett kalas innebär, men med nuvarande tempo i tillvaron kunde pengarna inte varit investerade i något bättre.

No comments:

Post a Comment