Sunday, March 20, 2011

Nya tider

Efter 20 månader i förorten har vi beslutat oss för att återvända till stan. I fredags slog vi till och köpte lägenhet på Kungstensgatan i Vasastan. Allt har gått så fort från beslut till handling, att ingen i familjen riktigt har insett vad som har hänt.

Vi flyttade hit eftersom vi aldrig hittade något bra boende i stan. Vi blev snabbt förförda av alla våra underbara grannar, sjuåringens frihet, after works och grillkvällar. Samtidigt har vi hela tiden känt att det är något vi saknar.

När helgen kommer och våra grannar promenerar ner till Edsviken för att åka skridskor på isen eller åka pulka i monsterbacken, packar vi in oss i bilen för att åka skridskor i Vasaparken och dricka kaffe på Café Como.

Visst har vi blivit bortskämda med parkeringsplats utanför dörren och boende i markplan, men vi tror ändå att det är till stan vi vill. Framtiden får utvisa om vi har rätt eller fel.

Den här bloggen får jag lägga ner antar jag. Jag kan ju inte skriva om livet i förorten från Vasastan. Men det får bli en senare fråga. Nu lär det bli några intensiva veckor framöver med home styling och husförsäljning så jag kommer i alla fall att ha något att skriva om.

1 comment:

  1. Grattis!!! Vad kul! :) Ska bli spännande att höra mer om detta då vi ses i morgon.
    Kram
    Å

    ReplyDelete